Kinderdagverblijf Kei Kidz

Bij Kei Kidz draait het om Kei goede kinderopvang. Het kind staat centraal en bepaalt zelf wat hij/zij na schooltijd wil doen. Als het maar plezier heeft en zich prettig en veilig voelt.

Dagelijks bieden we activiteiten aan, passend bij het thema waar we mee werken, variërend van knutselen, houtbewerking, techniek, sport en spel of koken en bakken. Maar als het kind liever gaat spelen met vriendjes en vriendinnetjes, dan mag dat. Niets moet!

Binnen hebben we ruime keuze aan speelgoed in verschillende hoekjes en in onze grote tuin kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Ze kunnen de diertjes verzorgen, in de moestuin werken, springen op de trampoline of rondcrossen op de vele soorten fietsen. Aan de overkant van de straat mogen we gebruik maken van het voetbalveldje, de bossen om hutten te bouwen of het aaien van de paarden.

 

We halen de kinderen van school. Ook voorschools (vanaf 7.00 uur) kunnen de kinderen bij ons terecht en brengen we ze naar school. Indien mogelijk brengen we de kinderen ook naar sport. In vakanties hebben we een ruim aanbod, afwisselend met activiteiten en uitstapjes. Kijk vooral op onze facebookpagina voor een indruk van alle activiteiten.

Voor meer informatie kunt u altijd langskomen op onze opvanglocatie in de Koesteeg, onze website bezoeken (www.keikidz.nl) of contact opnemen met Christina Roersma of Agnes Huizing van Alles Kidz. 0599-236224.

 (Team Kei Kidz).