Kindercentrum Het Speelhuis

Wat is er heerlijker voor kinderen om na een intensieve schooldag lekker te relaxen in onze gezellige BSO ruimte, te knutselen aan de grote tafel of lekker buiten te ravotten in de bosjes, te springen over slootjes, kastelen te bouwen in de zandbak of om op de skelter te racen. Of voetballen op een apart veldje met echte doeltjes?

De opvang vindt plaats in een prachtige 'groene' omgeving in een verbouwde boerderij in Ees. We hebben ook een heleboel dieren die aandacht en verzorging nodig hebben, dus als je het leuk vindt mag je meehelpen om ze te verzorgen. De BSO-ruimte bestaat uit een laag en een hoger gedeelte met authentieke boerderijelementen. Ook zijn er verschillende hoekjes waar de kinderen kunnen spelen en worden er veel activiteiten georganiseerd. We zijn regelmatig met de kinderen aan het werk in onze moestuin en plantenkas. Super leuk om te zien dat er groenten en bloemen uit de grond omhoog komen!

In januari 2016 zijn we gestart met een leuke en stoere 'Buiten-BSO'. Deze nieuwe groep wordt een super-stoere-gezonde Buiten-BSO!

Meer informatie over tarieven, voorwaarden, openingstijden, contractvormen, thema's en activiteiten vindt u op www.kinderopvang-borger.nl .

Met vriendelijke groet, Marlies Bos (Kindercentrum Het Speelhuis)